söndag 28 juni 2009

Kalas

Idag så har vi varit på kalas hos kevin som fyller år idag. Han blir 3 år stora killen han blir. gabriel gav honom ett spel och ett pussel. Hoppas det blir bra med desa paket. Svårt att köpa till andra barn.
Vi fick god fika och glas. Han fick en pool oxå och själv klart ville barnen bada så det var bara att blåsa upp pollen och fylla med vatten. sen var det hopp i vattnet.

Annars så har det varit ganska lugnt här hemma. har städat av lite och just nu kör jag en tvätt. Ska hänga ut den sen. Det ska ju vara fint väder i morgon med. Vi har börjat med framsidan nu. Så alla plattor är bort nu och ska börja gräva ur och sen ska alla blommer och buskar bort så vi kan börja göra grund arbetet innan vi kan lägga de nya plattorna.

Vad händer nu då. Ju gabriel och david leker. Jag har precis gjort sallad ska snart fortsätta med maten. Vi väntar oxå på att Martin och Therese ska komma till oss ( Davids bror och fru) Dom ska bo hos oss ett par dagar nu. Så vi tänkte grilla ikväll. Det blir grillspett, sallad och potatis och sås till ska bli så gott är ganska hungrig nu.

Nej det är väl bäst att sätta lite fart nu.

Tänkte lägga upp blider senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar